28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 27 Avgust 2013 19:45

Veterani Čelika i Dinama u četvrtak

Veterani zeničkog Čelika i zagrebačkog Dinama odigrat će 29. augusta prijateljsku utakmicu. Predsjednik Upravnog odbora Udruženja Mato Gavran i Nermin Šabić, potvrdili su na današnjoj press konferenciji kako je udruženje veterana Čelika uložilo maksimalne napore u organizaciji ovog susreta. Na sjednici Upravnog odbora Udruženja veterana Čelika su precizirani svi detalji vezani za ovaj događaj.

 

- Pozivamo sve navijače Čelika i ljubitelje nogometa svih generacija iz Zenice i susjednih gradova da dođu i još jednom pozdrave nogometne legende na ovim prostorima. Ulaz je besplatan, - izjavio je na današnjoj press konferenciji Nermin Šabić, prenijela je RTVZE.

Predsjednik udruženja Mato Gavran nakon susreta sa Dinamom najavio je dolazak u Zenicu veterana i iz ostalih klubova velike četvorke nekadašnje države Partizana, Crvene

Zvezde, Hajduka. 

 

Ljubitelji nogometa će u četvrtak na jednom će mjestu moći vidjeti  Buzu, Gavrana, Preldžića, Gradinčića, Japaura, Bujaka, Šabića i mnoge druge Čelikovce sa jedne strane, te Mlinarića, Dautbegovića, Cvetkovića, Halilovića, Mujčina i druge asove zagrebačkih "Modrih", sa druge strane.  Utakmica se igra početkom u 17,30 sati na A terenu KSC Kamberovića polje.