Printaj ovu stranu
srijeda, 24 Juli 2013 20:56

Foto galerija:Rijeka-Čelik B 3:4

 Danas je u Vitezu odigrana prijateljska utakmica između domaćeg tima Rijeke i nogometaša Čelika koji se bore za poziciju u prvih 11. Za Čelik su nastupili: Hinović, Huseinspahić, Gojković, Duvnjak, Alispahić, Pršeš, Popović (od 65. minuta Barać), Ribić, Nestorović (od 55. minuta Horić) i Jaganjac. Naravno, na stadionu je bila i manja skupina Robijaša bez kojih teško može proći neka utakmica naših nogometaša.

 

KLIKNI DA VIDIŠ FOTO GALERIJU 

 

Čelik je poveo već u devetoj minuti golom Namira Alispahića sjajnim šutem pod samu prečku gola. Nakon izjednačenja u 20. minuti, ponovno dolazimo u vodstvo, do 1:2 golom Harisa Ribića kojeg je nakon sjajnog prodora uposlio Armin Duvnjak. Domaćini tad vrše potpuni preokret i golovima u 31. i 33. minuti prelaze u vodstvo od 3:2. Sa tim rezultatom je i završeno prvo poluvrijeme.

 

Vedad Jaganjac poravnava rezultat na 3:3 u 60. minuti susreta sjajnim udarcem glavom. U 80. minuti u šesnaestercu domaćina je srušen Haris Ribić te sudija pokazuje na bijelu tačku sa koje Stipe Barać postiže gol za pobjedu i konačnih 3:4 za naš tim. Također je važno napomenuti da su naši nogometaši u ovom susretu čak 4 puta pogodili okvir gola. nakon utakmice na teren su izašli prvotimci Čelika gdje će obaviti i kratki trening.

 

Vidimo se u subotu na Bilinom od 21:00 u utakmici protiv Borca iz Banja Luke.

 

tekst Robijaši 1988

foto: J. Hadžić

 

KLIKNI DA VIDIŠ FOTO GALERIJU 

 

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)