Printaj ovu stranu
četvrtak, 17 Januar 2013 18:48

I zvanično predstavljen Lakičević

 

U prostorijama Nogometnog kluba Čelik danas je i zvanično predstavljeno drugo pojačanje ekipe sa Bilinog polja, Slobodan Lakičević. Lakičević je bez angažmana bio od mjeseca septembra prošle godine, ali u Čelik je došao sa velikim ambicijama i željama da klub sa Bilinog polja odvede na evropsko takmičenje.

"Hvala šefu i direktoru na povjerenju i drago mi je da sam došao u Čelik. Smatram da je Čelik veliki klub. Moj otac je iz Zenice i godinama je navijao za Čelik. Zatekao sam dobre uslove, dobru infrastrukuturu i odličnu ekipu i siguran sam da ćemo pojačati ekipu, te da ćemo moći napraviti nešto na putu prema evropskom takmičenju.", kazao je Lakičević.

 

Lakičević je sa Nogometnim klubom Čelik potpisao ugovor na 18 mjeseci, a nosit će dress sa brojem 22.

 

Šef struke, Vlado Jagodić, kazao je da je Slobodan pravo pojačanje za ekipu, te da će na pravi način popuniti propuste u igri crno-crvenih.

 

"Ovo je jedan dobar start i ciljano mislim da ćemo popuniti ekipu kako treba. Intenzivno smo radili da pojačamo ekipu i jedno od tih je pojačanja je i Slobodan. Želim mu dobrodošlicu i dobre nastupe, te da opravda svoj dolazak u Zenicu. Nadam se, a i očekujem od Slobodana, da se razvije i pokaže na bh. prostorima, zašto je crnogorski reprezentativac.", kazao je Jagodić.

 

(sportsport.ba, foto: J. Hadžić)

Posljednje od

Povezani članci (by tag)