28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 23 Decembar 2013 02:45

SDP:strateško planiranje u Zenici

U Zenici je u protekla tri dana održano strateško planiranje SDP-a BiH na kojem se okupilo više od 200 ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine. Osnovna tema strateškog planiranja bila je kako doći do strateškog dokumenta Put ka Manifestu BiH 2020. 

 

Na tom putu SDP će u narednom periodu razgovarati sa desetinama hiljada građana i podnijeti račun o tome šta je sve urađeno, šta nije i zbog čega, te šta će biti urađeno u periodu koji slijedi.

 

Prvi put u Bosni i Hercegovini je počeo proces u kojem programsku viziju jedne stranke prave građani, bez obzira da li su ili nisu članovi SDP-a. To je naš put ka Manifestu 2020.

 

Predsjednik SDP-a dr Zlatko Lagumdžija se zahvalio svim prisutnim na dolasku na strateško planiranje u Zenici. "2014. će  biti godina puta ka manifestu i novoj i boljoj Bosni i Hercegovini. Na samom početku procesa izrade Manifesta BiH 2020. jasno želim poručiti da su nam konkretni projekti na unaprjeđenju stanja u BiH na prvom mjestu. Pozivam sve političke stranke da se ostave populizma i ubiranja jeftinih političkih poena i da zajedno radimo na tome da BiH svakog dana bude sve bolja", istakao je Lagumdžija.