28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 28 Juni 2013 18:26

Pinjić na čelu NS Zenica

Na zboru članstva Opštinskog Odbora Naše stranke u Zenici koji se održao u sali hotela Dubrovnik, izabran je novi predsjednik OONS Zenica, Mirad Pinjić kao i novi članovi Opštinskog Odbora.


U svom obraćanju prisutnima predsjednik OO NS Zenica je predstavio program svog budućeg rada i zahvalio se svim članovima Naše stranke na ukazanom povjerenju.

“ Trenutačna situacija u zemlji i gradu Zenici nas obavezuje da svoj politički aktivizam usmjerimo ka postizanju širih promjena u društvu koje će nam donijeti bolje sutra. Naša stranka ima ogroman potencijal za širenje svog članstva,  kako u gradu Zenica tako i u Kantonu. Naš primarni cilj je da iduće godine na opštim izborima postanemo parlamentarna stranka u Kantonu koja će raditi na rješavanju problema i biti u službi građankama i građanima Kantona”, rekao je Mirad Pinjić predsjednik OOO NS Zenica.

Na zboru članstva OO NS Zenica prisustvovao je i predsjednik Naše stranke stranke Dennis Gratz koji je najavio osnivanje Regionalnog Odbora Zeničko-Dobojskog Kantona.