Printaj ovu stranu
petak, 21 Decembar 2012 06:29

SDP podržava eko-proteste

Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Zenica ovim putem daje podršku „Eko forumu“ Zenica u organizaciji protestnog marša koji će se održati u subotu 22.12.2012. godine sa početkom u 11:55 minuta. 

 

 

Na ovaj način želimo dati podršku civilnom sektoru koji se aktivno uključio u rješavanje jednog od najvećih problema u Zenici – problem ekologije. Uključenost svih u rješavanje jednog ovako bitnog pitanja za građane Zenice je neophodna da bi se došlo do konkretnog i kvalitetnog rješenja. 

 

Mišljenja smo da je trenutno stanje ekologije na području Općine Zenica neprihvatljivo i potrebna je potpuna uključenost svih u rješavanje ovog životnog problema  građana Zenice. 

 

OO SDP BiH Zenica će i u buduće podržati aktivnosti nevladinih organizacija koje se bave rješavanjem problema ekologije na području Općine Zenica. OO SDP BiH Zenica će insistirati od svojih predstavnika u višim nivoima vlasti na što većoj uključenosti i zalaganju u poboljšanju stanja u oblasti ekologije na području Općine Zenica  

 

Ovim putem takođe pozivamo sve članove i simpatizere Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine da se pridruže protestnom maršu u subotu. 

 

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)