Printaj ovu stranu
četvrtak, 18 Oktobar 2012 01:59

SDA Zenica: zahvalnost biračima

Osim što je zadržala poziciju načelnika Općine Zenica, SDA će i u novom sazivu Vijeća općine imati najviše - 14 vijećnika. Predsjednik Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Zenica, dr. Ibrahim Šišić, danas je na pres-konferenciji izrazio zahvalnost biračima koji su na izborima 7. oktobra svoj glas dali kandidatu ove stranke za načelnika Husejinu Smajloviću i kandidatima SDA na listi za Vijeće općine.

 

- Radi se o provjerenim kandidatima koji su ponudili realan program. SDA kao ozbiljna politička stranka nije obećavala utopističke projekte, rekao je Šišić koji je dodao, da je zenički odbor SDA na proteklim lokalnim izborima ostvario najbolje rezultate na nivou BiH. Dodao je da SDA i dalje ostaje otvorena za sve dobronamjerne prijedloge i sugestije.

Nositeljica liste SDA za Vijeće općine Zenica Belma Pojskić također je zahvalila biračima na povjerenju, a posebno onima koji su svoje glasove dali kandidatkinjama ove stranke. Među 14 svojih vijećnika u Vijeću općine Zenica, SDA će imati i četiri žene.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)