Printaj ovu stranu
četvrtak, 27 Septembar 2012 03:43

SDP na kafi s penzionerima

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine Zenica je   uz pomoć Foruma seniora organizovala druženje sa kandidatom za načelnika Općine Zenica Munibom Husejnagićem i kandidatima za OV Zenica.  U opuštenoj atmosferi penzioneri su imali priliku da se bolje upoznaju sa kandidatima SDP-a za OV Zenica, dok je budući načelnik Općine Zenica Munib Husejnagić prezentirao plan ozdravljenja Zenice koji će sprovesti sa budućim vijećnicima SDP-a u OV Zenica.


Forum seniora koji je uvijek do sada pružao nesebičnu podršku kandidatima SDP-a to je učinio i sinoć. Sada već tradicionalno druženje FOS-a sa kandidatima SDP-a pred svaki ciklus izbora je pravi način da se prezentiraju programi koji se nude i da se predstave kandidati.


-„Dragi naši penzioneri ja vas pozivam da izađete na izbore i da date podršku meni i ovim mojim saradnicima kako bi Zenicu vratili na pravi kolosijek i da bi od Zenice konačno napravili grad. U svom budućem mandatu već sada imam plan kako da riješim problem grijanja u Zenici i problem pasa lutalica. Pored toga želim da zaustavim uništavanje zeničkih preduzeća koje ste vi gradili i digli na noge, a sada to neko uništava radi ličnih interesa. Stoga pozovite što više ljudi da izađu na izbore da daju podršku SDP-u,“ poručio je kandidat za načelnika Općine Zenica Munib Husejnagić.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)