28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 19 Septembar 2012 05:52

SDA: Tišina i Putovići

Predizbornim skupovima, koji brojnošću posjetilaca prevazilaze sve dosadašnje, SDA tim za Zenicu je nastavio kampanju za lokalne izbore. Tako su sinoć održani maksimalno posjećeni skupovi u mjesnim zajednicama Tišina i Putovići. Primjerice, trg ispred društvenog doma u Putovićima gotovo da nije mogao primiti sve simpatizere Stranke demokratske akcije, dok je u Tišini bilo prisutno između 100 i 150 mještana.

 

Na ovim skupovima mještani su upoznati kako sa sastavom i profilom tima za Zenicu, tako i sa učincima aktuelne vlasti i programom za budući četvorogodišnji period. Da SDA ima pobjedničku ekipu potvrdile su ovacije nakon, primjerice, govora Avde Kovača u Tišini ili Mirnesa Duvnjaka u Putovićima.

 

Naravno, posebnu pažnju i odobravanje izazvali su, porukama nedvosmisleni i stavovima čvrsti, govori predsjednika Općinskog odbora SDA Zenica Ibrahima Šišića i nosioca liste SDA za Općinsko vijeće dr. Belme Pojskić. Informacija da je izlaganje kandidata za načelnika Husejina Smajlovića doživjelo enormnu podršku postala je sastavni dio svakog saopćenja i počela se podrazumijevati iz čega se lako može izvuči zaključak kako će SDA u Zenici biti apsolutni izborni pobjednik.

SDA – SNAGA BiH


Stručna služba OO SDA Zenica