18 Avgust 2022
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 18 Septembar 2012 03:33

Teheran, Hollywood....

Hadžiahmetović Mirad - Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice - SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - Kadrovi Stranke demokratske akcije su godinama gradili imidž Zenice kao „europskog Teherana“. Zašto? Iran ima zalihe nafte koju izvozi i na tome zarađuje veliki novac. Njihova vlada umjesto da taj novac ulaže u razvoj vlastite zemlje isti krade od svog naroda i dijeli fašistima diljem svijeta. Političari iz SDA su gradili ovakav imidž da bi dobili dio novca iz iranskog granta za fašizam.


U prvih sedam dana moje kampanje ja sam cijelom svijetu Zenicu predstavio kao „europski Hollywood“, danas cijela planeta bruji o Zenici i o mojoj kandidaturi za načelnika. Zapadni mediji su skeptični glede izbornog rezultata zbog toga što još uvijek imaju percepciju da je naš grad teheraniziran.

Lokalni izbori u Zenici su prešli lokalne okvire. Građani u mom gradu neće birati između dva čovjeka. Izbori u Zenici će opredijeliti imidž Bosne i Hercegovine u Svijetu. Građani biraju između Teherana i Hollywood-a. Moja poruka je: Glasajte za Hollywood!