16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 18 Septembar 2012 06:49

SDA: skup u Janjićima

Nastavljajući predizborne aktivnosti u cilju prezentiranja rezultata u proteklom periodu, te programa rada za naredne četiri godine, Stranka demokratske akcije je održala izuzetno posjećen skup u Janjićima. Pred nekoliko stotina mještana program i ideje stranke iznijeli su kandidat sa liste SDA za Općinsko vijeće Aida Pašalić, nosilac liste dr. Belma Pojskić i kandidat za načelnika Husejin Smajlović. Pored njih, skupu su se obratili predsjednik Općinskog odbora SDA Zenica Ibrahim Šišić, te poslanici SDA na državnom nivou Nermina Kapetanović i Šefik Džaferović.

 

Gospodin Džaferović je u svom obraćanju naglasio da je lista SDA vizionarska lista i da nema bolje liste u Zenici za lokalne izbore. Osim toga, istakao je gopodin Džaferović, nakon lokalnih izbora će biti mjerena i ukupna politička snaga u BiH i pobjedom na lokalnim izborima SDA će u potpunosti preokrenuti situaciju u korist građana ove zemlje. SDP je uništio probosanski front koji je teško napravljen i za to će sigurno snositi historijske konzekvence, dok je SBB privatna stranka u kojoj nema demokratije, naglasio je Džaferović.

 

Husejin Smajlović je u svom obraćanju naglasio da ćemo se za desetak godina sjećati momenta kada su Zeničani ostvarili sve svoje želje uprkos konstantnom protivljenju zeničkog SDP-a. To je vrijeme vladavine SDA i vrijeme zeničkog preporoda i uz podršku listi SDA taj će se trend nastaviti i u budućnosti, naglasio je između ostalog gospodin Smajlović.

 

SDA – SNAGA BiH


Stručna služba OO SDA Zenica