Printaj ovu stranu
petak, 26 Septembar 2014 20:21

Sulejman Tihić: komemoracija

Obavještavamo članove i simpatizere Stranke demokratske akcije, kao i sve  građane Zenice da će komemorativna sjednica povodom smrti Sulejmana Tihića biti održana u subotu 27.9.2014.godine u sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici sa početkom u 10.00 sati.

 

Istog dana sa početkom u 16:30 sati bit će klanjana dženaza u haremu Bijele džamije u Bosanskom Šamcu, gdje je i mjesto ukopa. Knjiga žalosti je otvorena u prostorijama Općinskog odbora SDA, ulica Školska broj 2

 

Predsjednik OO SDA Zenica

Ibrahim Šišić

 

U povodu smrti predsjednika Stranke demokratske akcije Sulejmana Tihića u prostorijama Općinske organizacije SDA u Zenici, u ulici Školska, je otvorena Knjiga žalosti. 

Prvi se u knjigu žalosti Ibrahim Šišić, upisao predsjednik Općinske organizacije SDA Zenica: “Hvala na afirmaciji bošnjačkog identiteta i jačanju države Bosne i Hercegovine, s dubokim poštovanjem našem predsjedniku”. 

- Neka ti je lahka zemlja bosanska, vječno neka ti je rahmet, mudri, dobri i tihi, Predsjedničke Sulejmane - zapisao je federalni poslanik Jasmin Duvnjak. 

Brojni su i drugi građani Zenice koji su došli da se upišu u Knjigu žalosti. U povodu smrti Sulejmana Tihića SDA Zenica će održati komemorativna sjednica SDA ZDK, u subotu 27. septembra, sa početkom u 10 sati u velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, a općinska organizacija SDA Zenica će za građane, prijatelje, simpatizere i članove SDA organizovati prijevoz na dženazu. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)