Printaj ovu stranu
nedjelja, 11 Novembar 2012 10:57

Vozdrica u Ekranu

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da medijski podržite još jedno događanje za sve generacije koje će se  održati u NEDJELJU 11.11.2012 sa početkom u 11 sati u kino dvorani broj 1 - Family Centra Ekran Zenica. Riječ je o video promociji najnovijeg uratka našeg sugrađanina Zlatana Alispahića - Zlaje "vozDRica" i još jednom predivnom projektu u kojem će uživati naše najmlađe generacije kao i velika djeca - odrasli.


Riječ autora 23.marta/ožujka 2011. godine, sa prve promocije vozDRice : vozDRicu sam napisao i posvetio svojoj djeci, Adinu i Ajni. Imali smo namjeru da je (kad završimo finalnu verziju pjesme i spota), poklonimo Maloj Raji Zenice za rođendan, 20. marta na Dan Zenice. Međutim, pošto, ovdje kod nas, sve kasni (plate, penzije, vozovi...), bilo je realno za očekivati da i naš Poklon kasni bar tri dana :(Najvažnije mi je da su djeca danas na promociji bila zadovoljna i sretna, a to je, u stvari, osnovna zadaća vozDRice:

''upaliti malo svjetla u mraku'' našim nasljednicima...

U Petici Pametnici sam pokušao spojiti dvije najvažnije stvari na svijetu, gledano iz perspektive osnovaca, kojima je i posvećena:

- prva, najvažnija Glavna stvar na svijetu je ŠKOLA,
- druga najažnija Sporedna stvar na svijetu je fudbal/nogomet!

Dakle, ako naša djeca vrijedno i marljivo ispunjavaju svoje obaveze, zaslužili su, valjda, da odrastaju i raduju se uz svoje idole, kao što smo i mi, nekad davno, uz svoje i to nam pravo nikad i niko nije uskratio! Petica Pametnica salje poruku DOBRODOŠLICE Reprezentaciji BiH u Zenicu na Bilino polje, a poruku UPOZORENJA NS BiH da se konačno uozbilje!!

Srdačan pozDRav iz Zenice (BiH), Zlaja & Mala Raja – vozDRica

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

Posljednje od

Povezani članci (by tag)