28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 06 Avgust 2014 00:05

Slađana ipak kod roditelja?

Slađana Rizvić (djevojačko Ćavlina), 19-godišnjakinja čiji je nestanak u Zenici u subotu prijavio suprug Alen Rizvić (27) i molio da se objavi ta informacija, najvjerovatnije se vratila svojim roditeljima. Kako nam je kazao Alenov brat, koji nije želio da mu otkrivamo identitet, primijetili su kako se rodbina okuplja oko Slađanine porodične kuće u Busovači.

 

- Alen i ja smo sigurni da se ona najvjerovatnije vratila kući svojim roditeljima. Rekao sam svom bratu - pusti je, neka ide, ako tako želi. Ne možeš više ništa učiniti. Postoji mogućnost da je čak otišla u Njemačku jer, koliko znam, ona ima tetku koja ju je i ranije zvala da ide tamo. Alen se vratio s četverodnevnog dopusta u KPZ Mostar - ispričao nam je Alenov brat.

 

Alen inače služi zatvorsku kaznu zbog napada na kriminalističkog inspektora. Ostalo mu je da odsluži još šest mjeseci. On je posljednji put sa Slađanom razgovarao u subotu oko 11 sati. Trebala je krenuti iz njihovog stana i sresti se s njim u gradu. 

 

No, otad je Slađana nedostupna na mobitel. Očajni suprug njen je nestanak prekjučer prijavio i u Policijsku stanicu u Zenici, gdje mu je, kako je kazao, rečeno da treba proći 48 sati da bi se pokrenula potraga.

 

Podsjetimo, ovaj mladi bračni par rodom iz Busovače u žižu bh. javnosti dospio je u oktobru 2011. godine, kada se prepričavalo o ljubavnoj romansi maloljetnice i robijaša, koje su prozvali Romeo i Julija iz Busovače.

 

Prije tri godine maloljetna Slađana pristala je na vanbračnu zajednicu s Alenom. Njeni roditelji su ga tada prijavili za otmicu 16-godišnje Slađane, no djevojka je sve negirala u policiji rekavši da je od kuće otišla samovoljno. Roditelji su bili protiv njihove veze i zbog činjenice što je Alen tada bio na odsluženju zatvorske kazne u KPZ-u Zenica. Alen danas tvrdi da je njihova ljubav pobijedila sve prepreke. Vjenčali su se 10. januara ove godine.

 

AVAZ