Printaj ovu stranu
utorak, 02 Decembar 2014 20:11

MSCommunity u Zenici 10.12.

MScommunity je grupa korisnika koji koriste, razvijaju i unapređuju Microsoft proizvode.  Ova organizacija je neprofitna grupa, a obzirom da je grupa u stalnom kontaktu sa Microsotom i  podržana od strane Microsofta, njeni članovi kao i sponzori imaju priliku da upoznaju nove ljude, projekte dobiju šansu  za edukaciju, online treninge i saznaju nove informacije koje su vezane za oblast informacionih tehnologija.

 

Prvi sastanak ove grupe u Zenici održat će se u srijedu, 10.12.2014. godine u 18 sati  u zgradi TechnoPark-a Zenica u okviru agencije za razvoj Zenica (ZEDA) u ulici Školska 4. Ovim putem se zahvaljujemo agenciji na ustupanju sale na korištenje te davanju podrške grupi MScommunity Zenica.

Za prvi sastanak predviđena jsu dva predavanja. 

Prva tema će govoriti o  generalnim planovima, idejama, ciljevima grupe

Druga tema govoriti o budućnosti windows platforme za sve vrste uređaja (desktop, notebook i mobile) i usporedba sa platformama drugih kompanija. 

 

Predavači za prvi put bit će Amer Kurta, sistem inžinjer na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i Naser Delić, ekonomista za marketing u kompaniji SoftNET.

Nadamo se odzivu osoba koji su entuzijasti  na polju informacionih tehnologija, ali i onih koji žele da saznaju nove informacije te nauče nešto novo.

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)