Printaj ovu stranu
petak, 10 Oktobar 2014 14:26

Prognoziraj rezultat-osvoji 10 KM

Najpopularniji online servis za naručivanje hrane GOODFOOD.BA ponovo je uz ZMAJEVE ! Dok čekate večerašnji kvalifikacioni nogometni susret Bosne i Hercegovine i Wales-a zabavite se prognoziranjem konačnog rezultata utakmice na specijalnoj GoodFood.ba interaktivnoj stranici, te komentarima na njihovoj oficijelnoj facebook stranici.

 

Zeničane sa tačnim prognozama GoodFood.ba nagrađuje sa online kuponima u vrijednosti od po 10,00 KM koje će odmah moći iskoristiti u svojoj besplatnoj online narudžbi u Restoranu TAPAS te Fast Food-u KING.

 

Uz online kupone, BONUS narudžbe te specijalne pogodnosti za grupne narudžbe, GoodFood.ba definitivno ima za ponuditi više!

 

Optimiziran za sve vrste mobilnih uređaja, siguran i vrlo jednostavan za korištenje, GoodFood.ba je sa pravom postao najbrže rastući internet servis za naručivanje hrane!

 

Da je tako, provjerite i sami.

 

Nagradnu igru su još podržali i: Pizza&Chicken BASSTA (Sarajevo), Fast Food DUNDEE (Sarajevo), Pizzeria PIZZA CUT(Tuzla), Ćevabdžinica LIMENKA (Tuzla), Pizzeria B'NOVE (Tuzla),  Pizzeria BELLA ITALIA (Bihać), Restoran AMFORA(Bihać), Fast Food MC'MILANO (Visoko)...

Posljednje od

Povezani članci (by tag)