Printaj ovu stranu
subota, 26 April 2014 03:16

Sberbank: Donacija za KB Zenica

Direktor regije Zenica u Sberbank BH Jasmin Malićbegović je u ime ove banke uručio donaciju računara JU Kantonalna bolnica Zenica. Donacija je namijenjena za unapređenje informacionog sistema, te indirektno poboljšanje usluga pacijentima Kantonalne bolnice Zenica. Donirano je ukupno šest računara.


-Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji. Drago nam je da smo u prilici donirati ove računare i unaprijediti rad Kantonalne bolnice Zenica, posebno jer će donirani računari u jedinstven informacioni sistem Bolnice uvezati i Službu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, koja zbog svoje dislociranosti od ostalih bolničkih službi dosad nije bila uvezana u informacioni sistem Bolnice, pa je samim time značaj ove donacije još veći - istakao je Malićbegović. 

Ovim povodom direktor JU Kantonalne bolnice Zenica Fadil Šabanović iskazao je zahvalnost Sberbank BH d.d. na spremnosti da pomogne u podizanju kvaliteta i unapređenja informacionog sistema Bolnice.

Izrazio je nadu da će se saradnja Bolnice i ove finansijske institucije nastaviti i ubuduće na obostrano zadovoljstvo, saopćeno je iz Sberbank BiH.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)