Printaj ovu stranu
srijeda, 12 Februar 2014 20:24

Besplatne wi-fi tačke u Zenici

Zenicablog vam ekskluzivno objavljuje podatke o projektu koji se privodi kraju, te će naši sugrađani u njemu uživati najvjerovatnije od kraja marta. Naši prijatelji iz Telemacha i Općina Zenica tehnički pripremaju izgradnju i puštanje u rad sedam WI-FI spotova (tačaka) na javnim površinama, na kojima će mobilnim uređajima biti omogućeno BESPLATNO korištenje interneta. 

 

Svi korisnici Telemach usluga u Zenici imaće posebne pogodnosti, ali će wi-fi biti BESPLATAN za sve korisnike, ma čiji korisnik bili uređaji sa kojih pristupaju. Ekskluzivno objavljujemo i lokacije sedam tačaka, sa napomenom da su, usljed tehničkih izmjena, moguće manje korekcije, ali preliminarno se radi o ovim užim lokacijama.

 

NAPOMENA: oznake na karti predstavljaju samo brojčano mjesto wi fi spotova i ni u kom slučaju nisu zone pokrivanja ili mogućnosti korištenja. Svi podaci su informativne prirode i wi fi spotovi biće puštani sukcesivno, po završetku tehničkih priprema za svaki pojedinačni. 

 

BUDITE UZ TELEMACH I ZENICABLOG u narednim sedmicama. o ponudama Telemacha se možete informisati ovdje http://telemach.ba/cms/view.php?id=2096 

 

Karta: 

 

tmachzewifi

Posljednje od

Povezani članci (by tag)