Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 20 Januar 2014 21:44

Trodnevna Renault servisna akcija

Renault i Autocentar Beganović doo Zenica pokrenuo je izuzetno zanimljivu trodnevnu servisnu akciju, namijenjenu prvenstveno vlasnicima Renault vozila starijih od 5 godina, a u kojoj je moguće ostvariti čak 50 posto popusta na originalne rezervne dijelove. Ova posebna ponuda se odnosi i na vlasnike Dacia automobila starijih od 5 godina.

 

U okviru navedene akcije, posjetom ovlaštenog Renault i Dacia servisa Autocentar Beganović doo Zenica 30. i 31. januara, te 01. februara 2014. godine, moguće je izvršiti besplatan pregled vozila po Renault standardima i formirati predračun za utvrđene nedostatke. Ugovoreni servisni zahvat može se obaviti u roku od mjesec dana od posjete servisu, uz osiguranu uštedu od sjajnih 50 posto na originalne rezervne dijelove.

 

Novom servisnom akcijom Renault i Dacia još jednom naglašavaju brigu o svojim strankama te olakšavaju mogućnost ugradnje najboljeg rješenja za Vaše vozilo - originalnih rezervnih dijelova uz stručno osoblje u našem ovlaštenom servisu.

 

Za više informacija obratite se ovlaštenom Renault i Dacia servisu Autocentar Beganović doo Zenica, Vrandučka 57- Poslovna zona „PEČUJ“,  Tel. 032/446 100.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)