30 Mart 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 05 Avgust 2013 12:44

Obustava saobraćaja:Crkvice

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem obavještavaju građane i učesnike u saobraćaju da su za utorak 06.08.2013. godine planirani radovi na nanošenju  prvog asfaltnog sloja na kružnoj raskrsnici Crkvice. U toku izvođenja radova saobraćaj na pomenutoj raskrsnici bit će u potpunosti obustavljen. Obustava saobraćaja bit će organizovana na slijedeći način:


- u potpunosti se obustavlja saobraćaj na na dijelu ulice Aleja šehida i to na potezu od skretanja u ulicu Derviša Imamovića do kružne raskrsnice Crkvice

- u potpunosti se obustavlja saobraćaj na dijelu ulice Crkvice na potezu od skretanja prema Domu za nezbrinutu djecu  do kružne raskrsnice Crkvice (iz pravca kružne raskrsnice Babina Rijeka)  i na dijelu ulice Crkvice  od skretanja u ulicu Čurukovića put do kružne raskrsnice Crkvice (iz pravca Kantonalne Bolnice Zenice)

 

Obustava stupa na snagu 06.08.2013. godine u 8:30 sati i ostaje na snazi do 19:00 sati istog dana.  Učesnike u saobraćaju molimo za strpljenje i poštivanje postavljene signalizacije i maksimalno korištenje alternativnih putnih pravaca u cilju smanjenja saobraćajne gužve.