28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 02 Novembar 2014 21:35

Bilino:kome treba dosije Džekson?

Lopovi su sinoć, dok se ekipa vraćala iz Mostara, ponovo provalili na zenički stadion Bilino polje, gdje su iz kancelarija direktora i blagajnika izuzeli određenu dokumentaciju.

 

- Još nisam bio na stadionu, ali prema riječima naše sekretarice i šefa obezbjeđenja Muje Mešanovića, koji su bili s policajcima sinoć tokom uviđaja, dokumentacija je sva razbacana. Navodno je i odnešena dokumentacija o Philu Jacksonu. Ako to bude tačno, onda bismo mogli, otprilike, znati kome je bilo u interesu da provali i ukrade dokumente - kaže nam v.d. direktor Čelika Muamer Islamović. Službeni ulaz na zenički stadion jutros je bio zatvoren, a lopovi su, kaže Islamović, sinoć, najvjerovatnije, na stadion ušli kroz Kontrolnu sobu, a u kancelarije preko Press-sale.

 

Pohod lopova na stadion Bilino polje, koji i pored silnih rekonstrukcija i utrošenog novca nema video nadzor, nije neuobičajena pojava. I na početku prošle sezone obijene su prostorije, te otuđen novac od prodatih ulaznica sa meča protiv banjalučkog Borca. Navodno se radilo o 10-tak hiljada KM, ali niti su lopovi nađeni, niti novac vraćen.