29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 24 Oktobar 2011 14:17

Humanitarni spektakl u Areni Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

arenazenica"Svi zajedno za Aminu" naziv je humanitarne akcije koju organizuje Forum građana Zenice kako bi se spasio mladi život. Naime desetomjesečnoj djevojčici Amini Tahmiščiji hitno su potrebna sredstva za transplataciju jetre u inostranstvu koja košta 150.000 eura. U okviru ove akcije,  bit će održan i humanitarno sportski spektakl u zeničkoj Areni u petak.

 

Kako nam je rekao jedan od organizatora ove akcije, bivši proslavljeni aletičar Elvir Krehmić planirano je da se odigraju dvije utakmice.

"U prvoj utakmici će nastupiti estradni umjetnici:  Enes Begović, Nihad Fetić, Armin Muzaferija, Nihad Alibegović... protiv bivših i aktuelnih sportaša, Hamze Alića, Elvira Krehmića, Arnela Kalušića...Ova utakmica je na programu od 18 sati, a nakon nje slijedi i veliki spektakl na kome će nastupiti bivši reprezentativci BiH i proslavljeni nogometaši, Elvir Bolić, Mirsad Hibić, Muhamed Konjić, Vlatko Glavaš,Vedin Musić, Almir Tolja, Edin Mujčin... Svi oni su se rado odazvali ovoj manifestaciji i pozvao bi sve ljude dobre volje i građane Zenice i ostalih gradova da kupovinom karte koja iznosi 5 KM pomognu da se spasi mladi život naše sugrađanke" kazao je za SCsport.ba Krehmić.

Ulaznice za Humanitarnu utakmicu mogu se kupiti od danas u shoping centru "Džananović" te u samom centru Zenice, gdje će biti postavljeno nekoliko punktova za prodaju.

Čitano 4693 puta Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 24 Oktobar 2011 16:33