28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 21 Oktobar 2014 23:35

O Grijanju (još jednom)

Slijedeći prilog koji sam pročitao na ZenicaBlogu maločas, uz izvinjenje za gnjavažu vam dostavljam i naš kratki komentar. Sarajevska 67 - u ovom momentu su radijatori skoro hladni. Ako je moguće, molim vas da kao renomirani news portal kontaktirate JP "Grijanje" u ime građana Zenice i pokušate dobiti informaciju zašto nema grijanja odnosno zašto nisu u stanju dati bilo kakvu informaciju pa makar grijanja i ne bilo?

 

 

Čemu toliko uposlenih ako nemaju način da ažuriraju web-stranicu (danas)? Čemu jurnjava službenih vozila Grijanja po čaršiji (jučer, danas) ako nema grijanja? Zašto se dispečer samo jednom javio od nekih 20-tak poziva u zadnjih par dana ... ?  Podržavam sistem centralnog grijanja u Zenici i zadržali smo radijatore protivno sugestijama svih koje znamo jer, ako svi isključimo grijanje - ko će ga finansirati? Mediji i njihov pritisak je očito jedini način da ishodimo odgovor i pokušamo pozvati na odgovornost lica čija je jedina briga da sistem grijanja radi. 

 

Molim vas da nam pomognete da dođemo do odgovora - ako već ne možemo dobiti izvedivo, povoljno i trajno grijanje parom iz TE Kakanj koja beskorisno odlazi u atmosferu - možemo li dobiti ono što preskupo plaćamo - grijanje naših stanova?

 

Hvala puno!

Anonimni (vama poznati) Zeničanin

 

NAŠ ODGOVOR: stupili smo u kontakt sa direktorom JP Grijanje i ČEKAMO obećani odgovor!