Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 20 Oktobar 2014 23:27

Još jednom o (ne)grijanju

Tokom današnje dana dobili smo dva emaila i desetak upita naših sugrađana oko (ne)kvaliteta grijanja u našem gradu. Zvaničnog odgovora na web stranici Grijanja nema, tamo je još uvijek posljednja vijest iz ljetnog perioda. Prenosimo upite građana, jer, kako kažu, ova pitanja nisu mogli postaviti nadležnim. 

 

Stanari Crkvica i dan danas nemaju grijanja (HLAĐENJA). Molimo Vas da vi kao prestižan portal koji može svojim pisanjem utjecati na (ne)svjest rukovodioca grijanja, da nas šiže ne lažu.  Crkvice primaju trenutno možda 1% toplote koju bi trebalo da dobiju. A računi će biti sigurno 100%. Kažu stanje sa grijanjem uredno.....ista priča godinama...nemamo Više strpljenja.... Molimo vas da pišete što više o (ne)grijanju.

 HVALA!

N.P. Crkvice

 

Poštovani,

od jutros u Ulici Dr. Hasana Muminagića nema grijanja, a na TV Zenici se uporno vrti obavijest da je grijanje grada uredno. Normalno, dispečera ne mogu kontaktirati, jer je broj stalno zauzet. I onda ja, odlučim vidjeti na internet stranici JP Grijanje Zenica da li postoji neka obavijest. Ne znam da li ste skoro posjećivali njihovu stranicu, ali na "novosti" stoje vijesti iz avgusta 2013 ?!  Šta da građanin ovog grada radi, osim da "iskoči iz svoje kože" svake godine kada započne sezona grijanja ?! Molim vas da, cijeneći vaš ugled u gradu, objavite tačnu informaciju o grijanju.

S poštovanjem,

A.B. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)