29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 06 Septembar 2014 00:33

Pismo saučešća iz Skoplja

Zaprimili smo jedno dirljivo pismo koje je našem saradniku i sugrađaninu, književniku Bojanu Bogdanoviću, stiglo iz Makedonije. Donosimo sadržaj poruke, kao i odgovor iz Zenice. Inače, tokom dana smo dobili desetine emailova izraza saučešća raznih bh.zvaničnika sa svih nivoa, ali ih nećemo objavljivati, nego samo one koje pošalju "obični" ljudi, odnosno osobe koje nisu profesionalni aktivni političari. 

 

Bojane, brate, nemam kome da kažem koliko mi je žao rudara iz Raspotočje koji su izginuli u jami gde su vadili hleb. Nek ljudi čuvaju uspomene na njihove likove. A pomognite porodicama koje su ostale bez svoje glave u porodici. Bog da im dušu oprosti. Pozdrav tebi prijatelju.

 

  Ing. Vasil Tolevski, Skopje

 

 

Hvala na toplim riječima, dobri moj Vasile. Najteže je živom čovjeku za života pod zemlju sići. A oni to čine svaki dan, godinama a nekad i čitav život. Zenički kamarati su među onim nesretnicima koji zbog najopasnijeg rudnika u regionu nikad ne znaju hoće li živi izaći. Pakao je to koji se i prečesto ponavlja. Slava im!

 

Bojan Bogdanović, Zenica