16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 20 Juli 2014 11:05

Foto: Zenica, moj grad

Radio Zenit i ove godine Vam predstavlja projekat 'ZENICA, MOJ GRAD', a ovaj put pravimo audio i video spotove za naš grad.

 

Tokom mjeseca juna imali ste priliku poslati stih/strofu na temu 'Zenica' i početkom ovog mjeseca smo odabrali 10 najboljih tekstova o Zenici. Audio jinglove smo već snimili, a danas smo počeli i sa snimanjem video spotova. Lokacije na kojima smo snimali kadrove su Kamberovića polje, Kameni spavač, Mokušnice, Jalija, Crkvice, Blatuša, rondo kod Lamele... Učesnici u snimanju prva dva spota su bili Ajna Hasanbegović, Amina Ćurić, Harun Skender i Benjamin Hazić, dok je za režiju i snimanje zadužen bio Suad Baručija.

 

U narednim danima nastavljamo obilaziti najpoznatije ulice i dijelove našeg grada, a premijerno ćete spotove imati priliku pogledati krajem prve sedmice mjeseca augusta. Na ovaj način Zenica dobija prepoznatljive jinglove čiji su tekstopisci građani ovog grada, a autore dva najbolja spota koja vi izaberete će biti nagrađeni vrijednim nagradama. I ovim putem zahvaljujemo se partnerima projekta koji su nas podržali: ArcelorMittal Zenica i BH Telekom, dok su medijski partneri Zenicablog.com, Zenit.ba i Ekran Zenica. Pogledajte mini fotogaleriju sa prvog dana snimanja spotova.


KLIKNI OVDJE



.