20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 17 Maj 2014 22:10

Otvoreno: strankama i građanima

Uvažavajući potrebu građana u političkom organizovanju, kao i želju da se kroz angažman uokviru humanitarnog rada stranke pomognu narodu iz kojeg dolaze, još jednom NAPOMINJEMO da do okončavanja vanredne situacije i stanja u BIH NEĆEMO objavljivati niti jedno stranačko saopćenje, akciju, poziv ili slično. 



SHVATAMO da su mediji neophodni da i političke stranke pozovu svoje članove i simpatizere na angažman, ali vjerujemo da u vrijeme društvenih mreža, interneta i elektronskih komunikacija to mogu činiti preko vlastitih "kanala", a ne medija koji trebaju pomoći uvezivanju građana, a ne njihovom selektiranju po bilo kojoj osnovi. 

 

Zahvaljujemo na razumjevanju i nadamo se da ćemo sarađivati kao i do sada, ali kad ova ZAJEDNIČKA nesreća prođe. Kao i do sada, prostor na Zenicablogu će političkim strankama iz Zenice biti otvoren za njihove objave, PR saopćenja i pozive u neograničenim količinama u rubrici POLITIKA. 

 

TAKOĐER, molimo građane da nam ne šalju prekopirane upite za pomoć, informacije prenesenih iz nepoznatih ili nezvaničnih izvora. ZENICABLOG je do sada, ali će i ubuduće prenositi isključivo informacije iz ZVENIČNIH IZVORA u vanrednoj situaciji, kao što je CZ, policija, OS BIH...