28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 10 Februar 2014 06:28

Nemar prema građanima Zenice

Poštovani, želim ovom slikom samo ukazati na totalni nemar prema građanima Zenice od strane općinskih vlasti. Na slici su navedeni odresci od plačenih racuna za grijanje stana od 42 m2 u zadnjih pet godina. Evidentno je enormno poskupljenje tog načina zagrijavanja stanova . Nadam se da će moj apel ipak nekoga zabrinuti i da bi naš načelnik morao povesti puno veću brigu za svoje građane. 

 

Malo ironično ali mislim da bi za sve one naše građane  kojima je hladno u svojim stanovima moglo se organizovati bespatno grijanje na stadionu Bilino polje jer tamo ima uvedeno podno grijanje, pa da na smjene bar to koristimo. Iskreno se nadam da ce vaš portal objaviti ovu sliku, jer vjerujem u objektivnost portala koji redovno pratim. 

 

Želim napomenuti i da bi za svaki dan kvara na kotlu, građanima Zenice se trebalo na računima umanjiti iznos za dva dana, a ne za jedan, jer se za jedan dan zagrijavanja stanova zimi plaća dva dana (za 180 grijanja plaća se 365 dana), pa bih vas molila da tu inicijativu pokušate nekako iznijeti preko vašeg portala i na Općinsko vijeće. 

 

Zeničanka N.A.