25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 03 Januar 2014 23:14

Kako do vijesti sa Zenicabloga

Poštovani posjetioci Zenicabloga - ukoliko želite u svakom trenutku da imate najnovije vijesti sa Zenicabloga, predlažemo vam da na našoj Facebook stranici www.facebook.com/Zenicablog aktivirate opcije da vam se na vašem Zidu pojavljuju vijesti, te da budemo u listi interesa čime ćete izbjeći da vam objave prijatelja ili drugih osoba "zatrpaju" Zid. Pogledajte fotos s lijeve stranice. 

 

Napominjemo vas da niti jedna web stranica, portal ili facebook grupa nemaju saglasnost, niti dozvolu da prenose sadržaje sa našeg portala u cijelosti, pa ni djelimično. Neki to rade u razumnim količinama, dok neki nemilice KRADU informacije i potpisuju ih kao svoje 

 

Bitno je istaći da su se na facebooku pojavile i "grupe" pa i "mediji" koji u svom nazivu imaju naziv našeg grada, a za to za razliku od nas, nemaju ni adekvatnu dozvolu općinskog vijeća i načelnika, što je predviđeno Statutom Općine, ali još gore nisu ono za što se "prodaju", odnosno iza imena se kriju određene političke grupe i pojedinci sa svojim ciljevima. 

 

Naše nije da "budemo dežurni policajci", ali smo uvjereni i za to nam pravo daju podaci o posjećenosti koje mi jedini objavljujemo, da Zeničani primjete ko im donosi informacije bez filtera. Naglašavamo da određene STAVOVE o određenim temama objavljujemo isključivo u rubrici ŽUTA MINUTA, te vas pozivamo da u njenom kreiranju učestvujete svi vi, dok u rubrici POLITIKA i samo tamo objavljujemo vijesti, saopćenja, proglase i aktivnosti registrovanih i parlamentarnih stranaka iz našeg grada. 

 

Na kraju, ako ste rijeđe na netu, a želite ujutro svježe vijesti, pozivamo vas da na dnu web stranice www.Zenicablog.com  potražite opciju PRIJAVI SE NA NEWSLETTER - te kroz dva kratka koraka, upišete vaš email, CATCHA kod protiv spam-a, a potom na emailu koji ste prijavili kliknete na dobijeni link da bi potvrdili stvarnu adresu.

 

Svakog jutra oko 7h dobijaćete email sa desetak odabranih najnovijih naslova. Uz ovu, te opciju sa početka ove objave, bićete pravovremeno obavješteni o svim događajima u našem gradu. 

 

VAŠ ZENICABLOG TEAM.

 

zbv003