25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 20 Maj 2013 21:31

Foto kritika: subota prije srijede

Naš sportski reporter Ekrem Imamović zabilježio je danas jedan klasičan primjer nepažnje i nemara kod odgovornih sportskih radnika, ovaj put u lokalnom rukometnom klubu. Iako RK Čelik pretenduje za mjesto koje vodi u evropska takmičenja, izrada plakata im nije, kao ni kolegama iz ženskog košarkaškog kluba, jača strana.

 

Nakon što su u KŽK Bosanski Novi smjestili u Srbiju, te nekoliko puta se propisno obrukali sa (ne)poznavanjem datuma i dana na kalendaru, ovaj put su odgovorni u rukometnom klubu napravili seriju najavnih plakata "šablonski" ostavljajući SUBOTA, iako se utakmica Lige 6 za prvaka igra u srijedu, 22.05. 

 

Kad se već to primjetilo, "poslužila je selotejp traka kojom se, ionako jako ružno, lijepe plakati, a postavljač je samo srednja slova riječi sUBOTa, zamijenio sa sRIJEDa. Da bismo se uvjerili da je prekosutra srijeda, a ne subota, (šala, naravno) prošetali smo do sjedišta kluba gdje je pak 22.05. ipak - subota? Naime, ko će gledati još kroz rešetke, jedan plakat manje za ispravke... Neko, gospodo, ipak hoće...

 

fotokritikazb-ei1