19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Printaj ovu stranu
petak, 12 Oktobar 2012 09:27

Grb Čelika ili Zenice ?

Nije mi jasno zašto je na stolicama dopremljenim za gradski stadion Bilino polje - amblem NK Čelik?  piše u reagiranju na naše jučerašje informacije sugrađanin Mirsad Đulbić. I nastavlja. Koliko znam stadion je gradski i zove se "Bilino polje", a investitor je ujedno upravitelj i vlasnik stadiona - općina Zenica.  Slijedom toga trebalo je staviti grb grada! Ovako je taj potez sa dna zdravog razuma.


Ko ne vjeruje, evo link : KLIKOM OVDJE Ovo je odveć tužno i uklapa se u dosadašnju pokrovteljsku politiku NK Čelik, koji ipak nije beba u pelenama! Ovo se čini sitnim gafom, ali predstavlja zaista veliki problem. To bi bilo isto kao da firma Mercedes - Benz dozvoli postavljanje amblema Opela na svoja vozila. Razočaran sam načinom razmišljanja.

I konačno, zašto na stadionu nema vidnog obilježja "Gradski stadion Bilino polje"? Da neće staviti Stadion NK Čelik?!  Mislim da javnost treba da zna o ovome, jer to je novac svih nas, koji neko u ime nas troši i zadužuje nas, između ostaloga i ovakvim gafovima, da ne koristim lošiji izraz. 

 

Srdačno,

Mirsad Đulbić