20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 22 Juni 2012 00:28

Važno za Telekabel korisnike!

Zenicablog, prema statistikama, daleko najviše posjećuju Zeničani u svom gradu, gotovo 80 posto ukupnih posjetilaca. Od tog broja posjetilaca daleko najviše je onih koji koriste usluge kaabl internet provajdera TELEKABEL, naših prijatelja i poslovnih partnera u nekoliko projekata. Telekabel je prije nekoliko mjeseci započeo proceduru prebacivanja internet sistema na nove tehnologije, u čemu trebaju-moraju participirati i sami korisnici, jednostavnom operacijom na svojim raačunarima. Prenosimo VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve korisnike ISKLJUČIVO KABLOVSKOG INTERNETA  TELEKABELA.

 

Poštovani korisnici, prelazak iz našeg starog internet sistema u novi je konačno i uspješno završen. Sistem je baziran na vrhunskim tehnologijama današnjice i kao takav će zadovoljiti sve vaše potrebe za stabilnom, brzom i veoma kvalitetnom internet konekcijom. 

Više na http://www.tin.ba/telekabel/index.php/i-cen/nett-info/1107-upute-za-aktiviranje-dhcp-a.html

Ukoliko želite da to za vas uradi automatska skripta, SetupDHCP.vbs možete preuzeti: >> OVDJE

Kako bi doživjeli sasvim novo iskustvo pogledajte šta je potrebno podesiti u UPUTAMA koje smo objavili. (4 koraka ( za: winxp, win vista i win 7))

U slučaju da Vam upute nisu jasne, obezbjedili smo skriptu koja će umjesto VAS automatski aktivirati DHCP. molimo Vas da prije klikanja na isti pažljivo pogledate sljedeće korake.