28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 26 Oktobar 2011 23:06

Avanture Tintina 3D u Ekranu! Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

AVANTURE TINTINA 3D - svjetska premijera  animirane akcijske avanture redatelja Stevena Spielberga i producenta Petera Jacksona 03. novembra očekuje nas prava avanturistička filmska poslastica: dobitnici Oscara Steven Spielberg (u ulozi redatelja) i Peter Jackson (u ulozi producenta) kao dvojica najvećih filmskih vizionara današnjice udružila su snage na epskom animiranom 3D spektaklu „Avanture Tintina „ kojime će gledaoce povesti na putovanje prepuno skrivenih misterija, opakih kriminalaca i drevnih tajni u ovom spoju akcije, humora i prave avanture!

Film težak 135 milijuna dolara zamišljen je kao prvi dio trilogije, a sljedeći nastavak bi trebao režirati koproducent ovog filma - Peter Jackson. Inače, riječ je o 3D filmu koji je napravljen u  najsavremenijoj 'motion capture' tehnologiji, a ovo je i prvi put da Spielberg režira animirani film.

 

'Avanture Tintina' prate mladog junaka Tintina (Jamie Bell) koji susreće kapetana Haddocka (Andy Serkis) i zajedno s njim kreće u potragu za blagom Haddockovog pretka. Za one koji ne znaju, 'Tintin' je ekranizacija popularnog belgijskog stripa Georgesa Rémija, a Spielberg je još 1983. otkupio prava za snimanje filma o tom avanturistu i svjetskom putniku kojeg je nazvao 'Indianom Jones za sve generacije'.

Spielberg je film režirao prema scenariju Stephena Moffata ('Doctor Who'), Edgara Wrighta ('Noć glupih mrtvaca') i Joea Cornisha ('Eksplozivni murjaci'), a osim Jamieja Bella i Andyja Serkisa, u filmu glasove posuđuju i Daniel Craig, te Simon Pegg i Nick Frost.   

Titlani trailer filma možete pogledati ovdje:

 

 

Za  prvi dan prikazivanja jednog od najvećih svjetskih događaja filmske industrije
ulaznice možete potražiti već od danas na blagajnama multiplexa ili rezervisati
putem telefona             032 407 518      .

EKRAN PR & MARKETING TEAM
www.multiplexekran.ba
 
 

Čitano 3048 puta