20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 16 Decembar 2011 08:22

Velika Novogodišnja čarolija Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

VELIKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA, DANI DJEČIJIH RADOSTI I ZIMSKI RASPUST U MULTIPLEXU EKRAN ZENICA - Multiplex Ekran Zenica je za Vas pripremio pregršt zabave i najaktuelnija ostvarenja porodične i dječije produkcije za predstojeće praznike i zimski raspust.


ČETVRTAK 22. DECEMBAR
Stižu nam „ARTHUR BOŽIĆ 3D“, „ŠTRUMPFOVI“ u 2D-u
i prvi film sinhronizovan na bosanski jezik „ČAROBNI PANJ“

Uoči predstojećih praznika Multiplex Ekran Zenica donosi čak tri  ostvarenja porodične i dječije produkcije. Na naš program stiže animirani odgovor na vječno pitanje  „Kako Djed Mraz stigne u jednoj noći uručiti sve te poklone?“ u spektakularnoj 3D tehnici i filmu „ARTHUR BOŽIĆ 3D“.

Zbog velikog interesovanja najmlađe publike za mala plava stvorenja sa nama je 2D verzija filmske ekranizacije popularne serije, igrano-animirana priča o Štrumpfovima koji od zlog Gargamela bježe u New York  „ŠTRUMPFOVI“.


Posebno praznično iznenađenje  će svakako biti animirano lutkarsko ostvarenje u cijelosti sinhronizovano na bosanski jezik uz pomoć glasova:  Mirsada Abdagića Kiketa, Ajle Hamzić, Anite Memović, Staše Dukić, Sanina Milavića i  Damira Kusture.  Nova godina  je u malom gradu u Pirinejima. Djed Mraz, koji donosi poklone djeci, je već primio sva pisma djece iz doline i čita njihove želje kroz magično stablo. Zli biznismen stiže u grad i želi da uništi šumu da bi tu izgradio ski centar. On će ukrasti Djed mrazov  čarobni  panj i sva dječija pisma .Anjé,mladi rudar i djeca iz grada moraju da stvari vrate na svoje mesto, a da li će uspjeti saznat ćete u filmu  „ČAROBNI PANJ“.

SUBOTA I NEDJELJA, 24. i 25. Decembar
VELIKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA
MULTIPLEX EKRAN ZENICA
24. i 25. DECEMBRA od 12:30 sati!

FIFI, BEN 10 i NODDY vam dovode DJED MRAZA
u Multiplex Ekran Zenica. Budite i vi dio najbolje zabave sa podjelom paketića u gradu. Odabir,uplata i rezervacija paketića u GIFT MEDIA SHOPU na prizemlju multiplexa Ekran. Informacije na telefon 061 789 122.


ČETVRTAK 05. JANUAR
Kako bolje ući u novu 2012 godine nego sa legendarnim
„MUPPETIMA“ i  trećem izdanju  „ALVIN I VJEVERICE  3“
MUPPETOVCI SE VRAĆAJU Stiže nam ultimativna poslastica za sve generacije: „MUPPETI“! Glavni likovi ove nove avanture su Gary, Mary i Walter koji će morati okupiti staru Muppet družinu – koji su sad umirovljeni – kako bi spasili televizijski studio u kojem se nekad snimao njihov šou.  Glavni negativac je Tex Richman koji želi uništiti studio, jer se ispod njega nalazi veliko nalazište nafte. Jedini način kako spriječiti Texovo preuzimanje studija je organizirati šou za deset milijuna gledatelja... Hoće li Muppeti uspjeti?  
Da će ova zima biti cičava garantuju vam „ALVIN I VJEVERICE 3“
Za vrijeme odmora na luksuznom brodu, vjeverice izvode šale i pošalice.  Vjeverice ovih praznika zajedno kreću na krstarenje gdje im se pridružuju The Chipettes, tri prekrasne mlade dame. Luksuzni kruzer pretvaraju u vlastito igralište sve dok se ne nasuču na pusti otok. Pokušavajući pronaći način kako se vratiti kući, otkrivaju da otok nije baš pust.

ČETVRTAK 19. JANUAR  
Kada je situacija ozbiljna, stvar na kraju raspusta prepuštamo klincima uz najgledaniji dječiji igrani film iz susjedne Hrvatske „KOKO I DUHOVI“ koji će možda čak i nadmašiti nekada popularni „Vlak u snijegu“
Detektivska priča čiji je junak dvanaestogodišnjak, dovoljno hrabar da suzbije svoje strahove i dovoljno mudar da riješi veliku misteriju. Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stiče nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“.

EKRAN PR & MARKETING TEAM

Čitano 3276 puta