07 Juni 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 10 April 2012 10:22

Nagradna igra: Zdravko Čolić

ČOLA SE SPREMA ZA „ CURU IZ ZENICE“ - Ovih dana se intenzivno radi na pripremama za Čolin Zenički koncert 21.Aprila . Sve promo aktivnosti se intenziviraju.Vlada veliki interes za koncert, čak su i neki strani ambasadori najavili svoj dolazak 21. u Zenicu, poručuju iz Berala.  Beral music je odradio izvrsnu najavnu kampanju na više radio i TV stanica,na svakom ćošku gradova iz regije mogu se vidjeti plakate,u više gradova postavljeni su bilbordi, sve ide svojim tokom, tako da od ponedjeljka starta još jedna planirana koncertna promo aktivnost -SAKUPI I OSVOJI“ . Naime od ponedjeljka će se u Zenici na raznim mjestima naći promotivni flajeri za koncert.

 

Na svakom flajeru se nalazi 1 slovo,ukoliko neko sakupi svih 12 slova s nazivom „CURA IZ ZENICE“ sa 1 posebno obilježenim i zaštićenim slovom u nizu -dobija na poklon ulaznicu za koncert . Ova nagradna igra je najavljena prije par dana i već veliki broj mladih se raspituje o tome. Naravno igra je namjenjena za i za dečke ne samo za cure-prokomentarisali su nam u šali iz Beral musica.  

Zbog velikog interesovanja iz regiona uveli smo još neka prodajna mjesta
Zenica-plato ispred robne kuće Bosna-VF, Biss tours, Sarajevo ul. Ferhadija i plato ispred Skenderije, Zavidovići – Almy travel, Vitez GMS centar, Travnik turistička agencija VTA, Kakanj...-
Sve informacije za koncert agencija Beral music 066 34 33 33
Više o nagradnoj igri na:
Facebook događaj KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA ARENA ZENICA i

Fb grupa KONCERTI BERAL MUSIC