19 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 10 Decembar 2014 14:06

Arena gotovo rasprodana

Zenička Arena gotovo rasprodana 10 dana prije koncerta - Prvi regionalni Red Bull Soundclash sve je bliže, a atmosfera se lagano zagrijava. Dubioza kolektiv i S.A.R.S. pripremaju se za „zvučni dvoboj“ 20. decembra u Areni Zenica, što se moglo vidjeti i iz njihovih video najava, a za njima nije zaostajao ni host događaja Frenkie.

 

Organizatori kažu da pripreme teku po planu, a prodaja ulaznica i bolje nego očekivano. Sudeći po prodaji karata, zenička Arena će biti prepuna, tako da oni koji žele da osiguraju ulaznicu ne bi trebali gubiti vrijeme. Dodatni razlog za to je što se ulaznice po povlaštenoj cijeni od 10 KM mogu kupiti još danas do ponoći. Od 11. decembra, cijena će biti 15 KM.

 

Ulaznice su u prodaji na www.kupikartu.ba. Prodajna mjesta u Zenici su u agencijama Centrotrans (Mehmedalije Tarabara 4) i Dar Prirode (M. Tita 17). Mjesta ulične prodaje u Sarajevu su plato Skenderije, ispred Tržnice i na Ferhadiji, a u Zenici ispred Robne kuće Bosanka. Sve informacije o Red Bull Soundclashu mogu se naći na www.redbull.ba.