Printaj ovu stranu
petak, 05 Decembar 2014 21:29

Frenkie: Soundclash u Areni

Red Bull Soundclash: Frenkie najavljuje ludilo! Atmosfera se zagrijava u očekivanju Red Bull Soundclasha, koji će biti održan 20. decembra u Areni ZenicaDubioza kolektiv nedavno je objavila šaljivi video sa svojih 'visinskih priprema', a S.A.R.S. video najavu događaja. Sada im se pridružuje i Frenkie.

 

Vrijeme preostalo do prvog regionalnog Red Bull Soundclasha lagano se topi, i sve je bliži trenutak kada ćemo imati jedinstvenu priliku da svjedočimo 'sudaru zvukova' dva benda koja su definitivno među najpopularnijim i najtraženijim.

 

Oba benda već su najavila 'pravi šiz', a na to dužan nije ostao ni Frenkie, koji će, uz DJ Soula, biti host Red Bull Soundclasha. U videu pogledajte šta Frenkie ima za reći sa svoje strane, te kome i čime 'prijeti'...

 

Sve informacije o Red Bull Soundclashu mogu se naći na www.redbull.ba. Ulaznice su u prodaji na www.kupikartu.ba, a za kupovinu po cijeni od 10 KM ostalo je još nekoliko dana (do 10. decembra). Nakon 10. decembra cijena će biti 15 KM.

 

Prodajna mjesta u Zenici su u agencijama Centrotrans (Mehmedalije Tarabara 4) i Dar Prirode (M. Tita 17). Počela je i ulična prodaja u Sarajevu (plato Skenderije, ispred Tržnice i na Ferhadiji) i u Zenici (ispred Robne kuće Bosanka).


POGLEDAJ VIDEO SA FRENKIJEM OVDJE



..

Posljednje od

Povezani članci (by tag)