Printaj ovu stranu
petak, 14 Novembar 2014 05:39

Tivi.ba: nove opcije

Krajem oktobra ove godine sa radom je počela prva OTT platforma u BiH - Tivi. Servis je dostupan svim korisnicima Interneta u BiH bez obzira na kojoj se mreži nalazili. Ovaj online TV servis omogućava gledanje TV kanala isključivo na teritoriji BiH, a broj dostupnih kanala svakim danom sve je veći. Broj korisnika ove besplatne i neprofitne platforme veći je od 10.000, a njihov broj raste svakodnevno.

 

Nedavno je u ponudu uvršteno i nekoliko turskih i drugih televizijskih kanala. Kako ekskluzivno saznajemo, čelnici Tivi servisa pregovaraju s još nekoliko televizijskih stanica iz BiH i regiona, a koje će se naći u ponudi. Također, u pripremi su nove mogućnosti u sklopu ovog inovativnog servisa kao i dostupnost platforme na raznim uređajima i Smart TV aplikacijama.

 

Također saznajemo da ovu naprednu tehnologiju najviše koriste mladi i osobe srednjih godina. Tivi OTT servis trenutno je dostupan putem Web TV-a, Android i iOS aplikacija te Samsung Smart TV aplikacija. Uskoro će biti dotupne Smart TV aplikacije drugih proizvođača Smart televizora.

 

www.tivi.ba 

 

 

..

Posljednje od