Printaj ovu stranu
srijeda, 22 Oktobar 2014 23:38

Miligram:počela prodaja ulaznica

Danas je oficijelno počela   prodaja ulaznica za koncert grupe Miligram koji će se održati 08.11.2014. u Areni   Zenica  s početkom u 20h. Kao i na predhodnim koncertima grupe Miligram koji su održani u Bosni i Hercegovini već sada vlada veliko interesovanje. Veoma veliki interes vlada među publikom školskog uzrasta, dok zrelija publika pokazuje interes za popularnim VIP ulaznicama.

 

Ulaznice  posjetitelji mogu nabaviti u uličnoj prodaji ispred robne kuće Bosna  u Zenici, u agenciji VTA Travnik u Travniku, te u agenciji Almy Travel u Zavidovićima.

Cijena ulaznica je 10KM ,VIP 25 KM i VIP BS 20 KM.

 

Očekujemo veliki priliv publike iz cijelog Zeničkog regiona na koncertu grupe Miligram, nakon kojeg publika odlazi kućama sa oduševljenjem. Nakon uspješnih koncerata Zdravka Čolića i Željka Joksimovića, (humanitarnog koncerta Seke Aleksić) u Zenici očekujemo da i ovog  puta zenička publika prepozna profesionalni pristup radu i organizaciji  Beral musica  te se odazove u što većem broju.

 

Sve informacije dostupne su na našoj Fb stranici –Koncerti Beral https://www.facebook.com/koncerti.beral   i oficijelnom događaju https://www.facebook.com/events/465726206901839/?fref=ts 

 

Pogledajte najavni video: 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)