19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 30 Septembar 2014 00:13

Druženje Alfista na Smetovima

Na zeničkom izletištu Smetovi održano je prvo druženje "Alfista", vlasnika i vozača popularnog automobilskog breda "Alfa Romeo", u organizaciji "Alfa Romeo klub Zenica". Na jednodnevni susret stigli su vlasnici i ljubitelji ove automobilske marke iz Banja Luke, Bihaća, Tuzle, Sarajeva, Zenice i mnogih drugih gradova širom BiH, ali i susjednih država.Ovo je zvanično prvo veliko druženje i na jednom mjestu se okupilo oko 150 ljudi sa sedamdesetak vozila.

 

- Cilj nam je bio upoznavanje javnosti sa našim klubom, a u aprilu 2015. planiramo na Trgu Alije Izetbegovića, u centru Zenice još veći skup, kazali su nam organizatori.

 

 

"Alfisti" su uz podršku pokrovitelja organizovali besplatno jelo i piće za sve posjetioce, a uz pomoć Jedinice za podršku MUP-a ZDK ugostili su i oko petnaestak djevojčica i dječaka djece iz Doma za brigu o djeci bez roditeljskog staranja "Dom porodica". Djeca su imala priliku da se provozju automobilima članova kluba, a na kraju cjelodnevnog druženja uručeni su im i pokloni. 

 

KLIKNI OVDJE da vidiš foto galeriju sa Smetova

 

 

,..