28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 08 Maj 2014 11:43

Pretprodaja ulaznica:72SSF.Ponijeri

Počela pretprodaja ulaznica za prvi „72 Sata Summer Fest“ Ponijeri – Kakanj Počela je pretprodaja karata za prvi "72 Sata Summer Fest" koji će se održati na poznatom izletištu Ponijeri udaljenom 20-ak km od Kaknja 6.,7., i 8. juna ove. Ponijeri se nalaze na oko 1000 metara nadmorske visine i poznati su kao vazdušna banja sa zrakom neobično bogatim kisikom.


Kao headlineri festivala nastupiti će: u petak 6.6. bend Letu Štuke, u subotu 7.6. Billy Andol i Laka sa bendom a u nedjelju 8.6. bend S.A.R.S.

Program festivala koji svaki dan počinje u 15 sati a završava u ranim jutarnjim satima će upotpuniti i mnoštvo demo i već etabliranih bendova i DJ-eva sa prostora cijele BiH. Tako će u petak 6.6. nastupiti Djambalaja iz Visokog, bend Cacafuego iz Goražda i sarajevska Strava Škola. 

 

U subotu 7.6. će u popodnevnim satima posjetioce zabavljati zenički Zenicafaria Sound i bend Otisak iz Sarajeva a za after party će se pobrinuti popularna DJ Miss Slave iz Mostara. 

 

U nedjelju 8.6. nas očekuje nastup sarajevskog benda Činčila, travničkog Holographic Human Element, benda Corbansick iz Sarajeva te DJ Puleta iz Kaknja. Za after partije i zabavu do jutra sve noći festivala bit će zadužen DJ Infected iz Kaknja.

 

Uz ovaj kvalitetan muzički program organizatori su se pobrinuli da obezbijede bogatu ponudu piva, hrane i pića za sve posjetioce.

Pogledajte trailer festivala: http://www.youtube.com/watch?v=JKouLhhssPE 

 

U pretprodaji karata koja je počela danas a završava 17. maja karte za sve tri noći festivala će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 13 KM. Poslije 17. maja karte će se moći nabaviti samo za pojedinačne noći festivala i cijena pojedinačne ulaznice biti će 10 KM. 

Prodajna mjesta karata:

U Kaknju (caffe bar Piki, caffe bar Del, caffe bar Pulse i Jenny's art house), 

U Zenici (Club 072 – Biznis), 

U Visokom (Lounge bar IME) , 

U Maglaju ( prostorije Doma kulture "Edhem Mulabdić)" 

U Zavidovićima (prostorije Centra za kulturu Zavidovići). 

U Sarajevu karte se mogu kupiti u Mash caffe-u. 

Organizatori su u saradnji sa vlasnicima smještajnih kapaciteta na Ponijerima obezbijedili promotivne cijene smještaja već od 8 KM. Više informacija o smještaju na linku www.kaportal.ba/smjestaj.

Generalni sponzor festivala je MGM Farm Kakanj, zlatni sponzor je brend Moj San, ekskluzivni sponzori su Kakanj Cement, Trgošped i AB Petrol. Prijatelji festivala su Delta Petrol, Kakanj Promet, Tiron, Nova Trgovina, SIM-komerc i Modus produkcija.

Partneri festivala su Karlovačko pivo, Sarajevski kiseljak, Red Bull i Mesna industrija Stanić.

Generalni medijski pokrovitelji festivala su Klix.ba, RSG Radio i Kaportal.ba, a medijski partneri su: TV VI–NET, Kakanjlive.com, Radio Kakanj, Visoko.co.ba, Zenicablog.com, RTV Maglaj, Maglaj.net, Radio 1503 Zavidovići i Znovine.com. 

Povezani članci (by tag)