19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 15 April 2014 00:35

Grand TV u Telemachu

Odbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija samo što nije! Od 16. aprila kanal će biti dostupan svim korisnicima  analogne kablovske televizije, D3 digitalne televizije i MMDS televizije Telemach-a , a već od 12. aprila možete gledati specijalni program, koji će promovisati novi kanal. Kako će se program Grand televizije neprekidno prikazivati 24 sata - uz 9 sati živog programa svakog dana - sve će biti emitovano iz čak 9 studija!

Spremaju se nove emisije, a posebno se ističu:  "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil", "Halo halo", "Nedeljno popodne", "Gipsy&Friends", zatim emisija kratke forme “Grand news”, a u pripremi su i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand noviteti”, “Blic vic” i mnoge, mnoge druge.

 

Također, podsjetićemo se na dosadašnje audicije za Zvezde Granda, na formate kao što su Grand kabare, Lutajuća kamera, Zvezde Granda best of, kao i na velike koncerte grandovih pjevača u sarajevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni. 

 

Kao domaćini programa, autori i voditelji pred kamerama će se naći Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Milan Mitrović, Ana Sević, mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić, ali i neka imena, koja će predstavljati prijatno iznenađenje za grandovu publiku.  

Korisnici analogne kablovske televizije kanal mogu gledati na sljedećim pozicijama:

 

PODRUČJE

REDNI BROJ

KANAL

SARAJEVO

59

C62

ZENICA

58

C61

MOSTAR

59

C61

PODRUČJE ART - NETA

18

S12

PODRUČJE VI - NETA

64

C61

 

Korisnici D3 digitalne televizije kanal mogu gledati na poziciji 129, dok će za korisnike MMDS televizije kanal biti dostupan  na Transponderu 5.