29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 19 Februar 2014 16:11

Telemach novi kanali

Iz Telemacha stižu odlične vijesti.  Ovaj put riječ je o proširenju paketa HBO i Cinemax. Tačnije, HBO paket proširuje se sa  HBO HD i HBO Comedy HD kanalima, dok se Cinemax paket proširuje se sa Cinemax 1 HD i Cinemax 2 HD kanalima.  Sada će korisnici HBO i Cinemax paketa svoje omiljene serije i filmove moći da gledaju i u vrhunskom HD kvalitetu slike kroz osnovne HBO i Cinemax pakete što je jedinstvena ponuda u Bosni i Hercegovini.


O HBO i Cinemax paketima

HBO paket pretplatnicima omogućava pristup najpoznatijem filmskom programu, koji svakog mjeseca donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivane megapopularne serije, koncerte, ekskluzivne događaje i kontraverzne dokumentarce. HBO program se emituje 24 sata dnevno, te svi mogu pronaći nešto za sebe - od animiranih filmova i komedija, pa sve do krimi priča, akcija, naučne fantastike i trilera.

Cinemax je filmski program koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. To je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na klasike, kultne filmove, međunarodne i europske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju.  Cinemax se emitira 24 sata dnevno s prevodom  i ne sadrži reklame.

HBO HD i HBO Comedy HD  su TV kanali iz HBO produkcije koji prikazuju program u visokoj rezoluciji  (HD).  Cinemax 1HD i Cinemax 2 HD kanalima su je filmski programi iz Cinemax produkcije koji prikazuju program u visokoj rezoluciji  (HD).

 

Uživajte!