29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 03 Januar 2014 23:50

Novogodišnje druženje u DP

JU 'Penzionerski dom' Ze-do kantona u 2013. godini bila je pozitivan primjer rještavanja statusa javne ustanove od strane Vlade ZDK. U tim aktivnostima rješeno je pitanje radnog odnosa 30 zaposlenika i oko 40 korisnika ove ustanove. Tokom par mjeseci ustanova je ostvarila napredak kako u povećanju kvaliteta usluga, tako i u broju korisnika i zaposlenika.

 


Uz podršku Zeničko-dobojskog kantona, Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, Ministarstva zdravstva ZDK,  kao i uz uspješnu saradnju sa kantonalnim centrima za socijalni rad, Zavodom za javno zdravstvo Zenica, Kantonalnom bolnicom Zenica, Federalnim zavodom PIO/MIO Zenica, Domom zdravlja Zenica, te ostalim poslovnim partnerima, a i prijateljima JU 'Penzionerski dom' Ze-do kantona uspješno posluje i ostvaruje svoje pozitivne pomake svakodnevno. 


Kako bi prenijeli dio optimizma u 2014. godini i pokazali da se u Bosni i Hercegovini radom ostvaruju rezultati, kolektiv doma organizovao je novogodišnju zabavu kojoj su prisustvovali i naši poslovni partneri i prijatelji.


U ime kolektiva JU "Penzionerski dom" Ze-do kantona

Ana Marić, v.d. direktora

 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU IZ DOMA PENZIONERA
 
 
 
 
.
..
 
..