20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 01 Januar 2014 01:44

Paranormalna aktivnost: obilježeni

UNA FILM, zastupnik United International Pictures (UIP) na repertoare bh kina u prvoj sedmici nove godine donosi nastavak uspješne horor sage ”PARANORMALNA AKTIVNOST:OBILJEŽENI”. Novi 'Paranormal Activity' donosi radnju na koju je ukazano u prethodnom izdanju, a koja se usredotočuje na katoličku istragu prijavljene demonske opsjednutosti.  Režiju za najnoviji nastavak filmske priče o paranormalnim pojavama potpisuje Christopher Landon, a glavne uloge povjerene su Andrew Jacobsu, Molly Ephraim i Richard Cabralu.

 

U gradu Oxnard u Kaliforniji cijeli kvart je šokiran kada se dogodi brutalno ubistvo njihove sumještanke. Šok postaje još veći kada se sazna da se susjeda bavila crnom magijom. Iako ju nije poznavao, Jesse  pronalazi svoju sliku medu komadićima koji su ostali nakon njenih rituala. Sljedeće jutro budi se sa čudnim otiskom ugriza na ruci i ubrzo počinje doživljavati čudne promjene. Njegova porodica krene istraživati što se moglo dogoditi i otkriva da oni koji su obilježeni postaju trajni domaćini demona. Jeste li spremni za nastavak priče bez kraja?

 

Redovna bh. distribucija filma“PARANORMALNA AKTIVNOST: OBILJEŽENI”započinjedan prije početka prikazivanje u Americi, u četvrtak 02. januarana repertoarima multipleksa Cinema City Sarajevo, Palas Banja Luka, FC Ekran Zenicate u kino dvoranama Kaleidoskop Tuzla i Kino Novi Grad Sarajevo.

 

Press služba UNA Film