20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 02 Avgust 2013 21:13

Kenan Tucić: Gen Balkana

Kao što smo obećali predstavljamo Vam premijerno novi Single Kenana Tucića "GEN BALKANA",Poznati zenički pjevač Kenan je kao učesnik OBN Music talents i ZMBT , te kao pobjednik Radijskog Festvala bio odličan ambasador grada Zenice. Novi single je radio u saradnji sa Alenom Ruvićem alias Dj Ruvexom koji je napisao tekst,muziku i aranžman.

Kenan je izvrstan za suradnju, kako kao čovjek tako i kao muzičar,  zaista ima odličnu boju vokala,osjećaj za ritam kao i intoniranje. Jedini problem koji sam imao s Kenanom kod snimanja je da izbijemo rokerska vibrata i stil pjevanja koji su mu u duši, s osmjehom dodaje Ruvić...Uglavnom single je lansiran na najpoznatijem balkanskom Youtube Kanalu, spot je u pripremi i izlazi do početka jeseni kada ćemo započeti sa pravom promocijom ...
 

Pjesma je rađena u produkciji :

Muzika,tekst i aranžman: Alen Ruvić /Ruvex
Ethno Instruments: Adnan Abdulović i Alen Ruvić
MC: Mc Rabitt
Mix i Master:Gigi the Houzecat UK
Produkcija:RuvexMusic BiH Label 2013
Sva prava zaštićena od CBS-IPBRO UK
www.facebook.com/djruvex
www.facebook.com/ruvexofficial
contact: via Facebook or Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli." target="_blank" style="color: #1155cc; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: normal; background-color: #ffffff;">Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.