Printaj ovu stranu
četvrtak, 04 Juli 2013 22:20

Ekskluziv:novi singl Kenana Tucića

KENAN TUCIĆ, jedan od najtraženijih i najpoznatijih pop pjevača iz Zenice, učesnik i finalista OBN i Hayatovih muzičkih takmičenja i pobjednik Radijskog festivala ovih dana privodi kraju svoj novi singl. Ekskluzivno na Zenicablogu možete poslušati radnu verziju pjesme. Singl, aranžman, produkcija kao i pjevanje mogu da budu za primjer kako se balkanski i elektronski zvuk mogu spojiti na jedan pristojan, ali muzički kvalitetan i razoran način. Autor muzike, teksta i aranžmana  Alen Ruvić Ruvex u svojoj RuvexMusic produkciji, koja je već poznata etiketa registrovana kod britanske internacionalne Agencije za zaštitu intelektualne svojine Crs-Ipbro UK. 


- Kada pjesma za par sedmica bude gotova napravit ćemo i posebnu kampanju promocije, kažu Ruvić i Tucić, koji su željelid a njihovi sugrađani poslušaju baš putem zenicabloga prvu radnu verziju melodije. .Video je također u planu ovog ljeta.

 

- Imamo veliku usviranu ekipu, Kenan, dj Ruvex, mc Rabitt, harmonike i balkanski instrumenti Adnan Abdulovic, back vokali Esena Ruvic, Kenan T., Mix i mastering: Sergej Antonovski. Ovaj demo je samo radna verzija pjesme koja se tek sada aranžira i priprema za vokale, kazao nam je Ruvić. 


www.djruvex.com 

www.facebook.com/djruvex







Posljednje od

Povezani članci (by tag)