Printaj ovu stranu
petak, 24 Maj 2013 08:09

ZFW 2013: subota i nedjelja

 

Deseto izdanje "Zenica Fashion Weekenda" održat će se 25. i 26. maja u dvorani Arena, a modni događaj otvorit će bh. dizajneri i domaći brendovi. Sa četrdeset novih modela u subotu će se predstaviti modna kuća "Bellissima", a zatim će uslijediti revije intimnog rublja, ženskih čarapa, košulja te revija gostujućeg brenda "Conto Bene".

 

Ovogodišnji Vikend mode u Zenici održava se pod sloganom "Oslobodi se predrasuda, pogledaj se u ogledalo", a direktorica projekta Selma Hasanica ističe da je u pripremu uložen veliki trud. 

 

- Zenicu definitivno očekuje modno ludilo i dani uživancije za modne sladokusce - poručuje Hasanica. Zaštitno lice "Zenica Fashion Weekenda" je model Aida Čehajić, a zanimljivo je i da će se, nakon dvije godine pauze, na pisti ponovo naći manekenka Alisa Zlatarević-Mujkić. 

 

- Jedva čekam da izađem na pistu. Zaista sam poželjela osjećati se kao manekenka i drago mi je što će se povratak desiti upravo pred publikom u mojoj rodnoj Zenici. Nakon porođaja, uspjela sam se vratiti u formu, ali ipak priznajem da ima malo treme - kaže Zlatarević-Mujkić.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)