20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 09 Maj 2013 15:01

Audicija:ZMBT 6 u Zenici 15.5.

 

Uzevši u obzir veliko interesovanje koje vlada za audicijama, vrijeme je za šestu sezonu najpopularnijeg showa u BiH - ZMBT. U studiju B3 Hayat TV-a, održane su prve audicije. Za kratak period prikupljen je veliki broj prijava, koje su pristizale i pristižu iz gradova širom Bosne i Hercegovine, ali i susjednih zemalja.

Sarajevo nije jedini grad u kojem će se audicije za šestu sezonu održavati. U narednom periodu audicije će biti organizovane i u drugim gradovima BiH. Zato, pripremite se jer ZMBT ekipa stiže: 15. maja u Zenicu (Hotel Internacional), 21. maja u Tuzlu (Club Viva), 30. maja u Travnik, 6. juna u Sarajevo (Studio B3 Hayat TV-a).

 

Premijera prvih audicija, održanih u Sarajevu u programu Hayat TV-a je u subotu, 18. maja, odmah nakon serije Priya, u 21 sat. I dok se budu prikazivali snimci sa završenih audicija, svi koji misle da imaju talenat, trebaju iskoristiti svoju priliku i pokazati šta znaju, trebaju se prijaviti.

Potrebno je prijaviti ime i prezime, broj telefona, vrstu muzike koju pjevate i grad iz kojeg dolazite. Prijaviti se možete putem telefona 033 492 921, web-stranice Hayat TV-a ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Show možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook (/ZMBTHayatTV) i Twitter (#ZMBT).