12 Avgust 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 20 Decembar 2012 20:23

Nagradna igra: Državni lopov

 Osvojite jednu od pet ulaznica za premijerno izvođenje predstave DRŽAVNI LOPOV u BNP Zenica. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. od ovog trenutka - 20.30 sati - do 23.30 pošaljete e-mail s subjektom  "DRŽAVNI LOPOV", sa ličnim podacima,  (ime i prezime i email). U poruci napišite zašto smatrate da BAŠ VI treba da dobijete tu ulaznicu. Neophodno je i da lajkate Facebook grupu Državni lopov, čiji link imate na kraju ove poruke. Proslijedićemo odgovore glumcima u predstavi, koji će odabrati pet posjetilaca Zenicabloga, koji će biti tokom noći ili jutra kontaktirani emailom. 

 

Komedija Fadila Hadžića – ‘Državni lopov’, u produkciji Studio Scena Sarajevo. Uloge tumače Nusmir Muharemović, Adem Smailhodžić, Irfan Kasumović. ‘Državni lopov’ je priča o dva zatvorenika u istoj ćeliji: jedan je sitni lopov i ženidbeni varalica, a drugi ‘državni lopov’, povlašten čak i u zatvoru. Kao treći lik pojavljuje se ne previše bistar ali dobroćudan zatvorski čuvar koji mašta o unapređenju.

 

ulaznice na - Info: 032/242 604, 062/859 555, 063/797 555 i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

http://www.facebook.com/DrzavniLopov?ref=hl